VII. Hűtőház – építési beruházás a Halker Kft-nél

Kedvezményezett: HALKER Kft.
Projekt címe: VII. Hűtőház – építési beruházás a Halker Kft-nél
Szerződött támogatás összege: 348 520 702 Ft
Támogatás mértéke: 50%
Projekt tervezett befejezés dátuma: 2021.08.31.

Projekt tartalmának bemutatása:

Ezen fejlesztési program a hosszú távú stratégiánk része. A beruházás minden szempontból pozitív és egyben mérföldkő is a cégünk életében. A hűtőház kapacitásának növelésével a logisztikai feladatokat alapjaiban gondolhatjuk át. Csökkent a szállítás során megtett út, ezáltal az általa generált költségek is. Az átpakolások technikai standardizálásával a termék disztribúció egyszerűsödik és felgyorsul – vagyis összességében a folyamatoptimalizálással hatékonyságunk nő. Meghatározó hatékonyságnövelést tudunk elérni, mely költségcsökkentő eredménnyel is párosul.

A beruházásnak köszönhetően cégünk további munkaerő számára létesít új munkahelyet.

A fejlesztés részeként az új hűtőházba a jelenlegi legkorszerűbb hűtéstechnológia kerül beépítésre, miközben az épületszerkeraktár zet kialakításánál a leghatékonyabb hőszigetelési megoldásokat alkalmazzuk.
A megnövekedett raktár kapacitással lehetőség nyílik a kampányok időbeli széthúzására, részben az alapanyagok előre készletezése álltal., részben a karácsonyi kampány korábbi kezdésével. Ezzel az üzem gyártó kapacitása megnövekszik.

A pályázat keretében az infrastrukturális fejlesztés mellett gépbeszerzés is megvalósul.

A beszerzendő eszközök a hatékony, pontos és gyors munkavégzést fogják segíteni.

A targoncák, emelők és rakodók a gyors árumozgatást, míg a mérlegek címkézők, csomagoló berendezések és egyéb eszközök a termék gyors csomagolását teszik lehetővé.

Minden beszerzésre kerülő eszköz, a kiépítésre kerülő, korszerű és hatékony raktár írányítási és gyártási logisztika részét fogja képezni, mely által hatékonyságunk növekszik, lehetővé válik a stratégiai készlet tárolás és a gyártási lánc kapacitás bővítés.

A pályázat megvalósítás során nagy hangsúlyt fektettünk a környezetvédelmi, valamint az innovatív, egyedi fejlesztésű és költséghatékony megoldásokra is.

Támogatási szerződés száma: MAHOP-5.3.3-2016-2018-00013

A panasztörvénnyel kapcsolatos bejelentését megteheti az alábbi weblapon: http://panasz.halker.hu/