Minőségbiztosítás

Társaságunk alapvető célkitűzése biztonságos és jó minőségű halászati, húsipari és gyorsfagyasztott zöldség termékek gyártásával, csomagolásával és szállításával partnereink és fogyasztóink bizalmának megnyerése és megtartása. Az egészséges táplálkozáshoz kívánunk hozzájárulni minőségi termékeinkkel, melyekben tartósító szereket és adalékanyagokat nem használunk fel.

Ennek elérése érdekében társaságunk IFS, ISO 9001:2015, HACCP rendszereket működtet.

A biztonságos élelmiszer-előállítás feltételeinek megteremtéséhez a következő lépéseket tesszük:
Folyamatosan ellenőrzött és tökéletesített, dokumentált élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszereket működtetünk törvényi követelményeknek megfelelően. E rendszerek kiterjednek a termékeinkkel kapcsolatos fizikai, kémiai és biológiai veszélyekre, beszerzésükre, tárolásra, szállításra , technológia folyamataink minden olyan lépésére, amely társaságunk tevékenységei között szerepel.

Betartjuk az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos mindenkori jogszabályi előírásokat, folyamatosan követjük a szakismeretek bővülését. Ezeknek és a technológiai változásoknak megfelelően napra készen tartjuk rendszereinket, ehhez rendszeres belső és külső képzéseket és felülvizsgálatokat végzünk.
Rendszeres képzések segítségével kívánjuk elérni, hogy a Halker Kft dolgozóinak váljék magatartásává a biztonságos élelmiszeripari szállítói tevékenységre való törekvés, valamint az érdekelt felekhez való etikus hozzáállás.

Az élelmiszer-előállítás infrastrukturális feltételeit folyamatosan fejlesztjük, annak megfelelőségét rendszeresen felülvizsgáljuk.

Beszállítóinkat úgy választjuk meg, hogy a beszállított termékeik az előírt élelmiszerbiztonsági követelményeknek megfeleljenek, valamint előtérbe helyezzük a klímaváltozást érintő felkészültségüket is.

Mindezen előírások, elvárások teljesítése mellett igyekszünk tevékenységünket környezettudatosan végezni, ezáltal elérve azt, hogy a társaságunk által végrehajtott folyamatok a legkisebb környezetterheléssel járjanak.

A vezetés elkötelezett e feladatok végrehajtását illetően és biztosítja az ehhez szükséges erőforrásokat.

A Halker Kft az élelmiszerbiztonsági és minőségirányítási rendszereinek működtetésével és folyamatos fejlesztésével törekszik a vevői igények lehető legmagasabb szintű kielégítésére.

A panasztörvénnyel kapcsolatos bejelentését megteheti az alábbi weblapon: http://panasz.halker.hu/